Fundraising

Kreeft & Oesterfestijn

Toen VK Denderhoutem stopte met hun Oesterfestijn vatten een aantal leden van Lions Club Ninove de idee op om dit project over te nemen en in naam van de de LC Ninove te organiseren. 

In het begin stootte het binnen de club op licht verzet omwille van ‘te elitair’, maar nu is het een vaste waarde geworden binnen de fundraising projecten van de club en mag het jaarlijks verdeeld over twee avonden rekenen op meer dan 500 aanwezigen. 

De combinatie van gezelligheid, laagdrempeligheid, lekker eten en goede ambiance dragen hier zeker toe bij. De steun van tientallen sponsors mag zeker ook niet onderschat worden en maakt dat we jaarlijks een mooi bedrag aan het social comité mogen geven die het dan een gepaste bestemming geeft binnen onze sociale doelen.

Met spijt in het hart hebben we omwille van de Covid 19 crisis het Kreeft- en Oesterfestijn in 2020 en 2021 moeten annuleren. Het is de bedoeling om in 2022 terug een Kreeft- en Oesterfestijn te organiseren. We houden je op deze pagina op de hoogte!

  • Plaats

    Zaal “Den Deysel”, terreinen Verbroedering Denderhoutem, Dwarsstraat 69, 9450 Denderhoutem

  • Datum

    Nog te bepalen in 2022