19 oktober 2019

Singers & Swingers

We hopen dat jullie alweer een prachtige muzikale avond mogen beleven en kijken er al naar uit jullie te verwelkomen op 19 oktober 2019 a.s.!

Locatie
Tennisclub Madison
Aalstersesteenweg 271
9400 Ninove

Aanvang
19u00

Dress-codeĀ 
Black with a touch of Red

Het concept Singers & Swingers van Lions Club Ninove is uitgegroeid tot het event van het jaar in de ruime regio. Dit jaar organiseren we reeds voor de 7de maal dit diner-dansant waar we de voorbije jaren steeds meer dan 800 genodigden mochten verwelkomen.

Het is intussen een geoliede machine geworden waar iedereen die het heeft meegemaakt elk jaar terug reikhalzend naar uitkijkt.

De combinatie van eten, muziek en dans slaat heel goed aan met dank aan excellente partners als Ilys en Nextar en niet te vergeten Tenniscentrum, Madison.

Topmuzikanten als Coco jr en William Reven zorgen steeds voor een aangepast programma dat eenieder kan bekoren, mede door elk jaar voor verrassende gastoptredens van Belgische artiesten te zorgen.

De editie van dit jaar wordt nog extra gekleurd omdat ze georganiseerd wordt in het jaar dat Lions Club Ninove 50 jaar oud wordt.

Uiteraard is dergelijke organisatie niet mogelijk dankzij de milde steun van de vele sponsors.

inschrijvingen afgesloten, je kan ons nog mailen op info@lionsninove.beĀ